kmrealestate-logo
215 ακίνητα
property image

Ηράκλειο Σταλίδα .Πωλείται οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 6.000 τμ . Συγκεκριμένα τα 5.000 τμ βρίσκονται κάτω του κεντρικού δρόμου Σταλίδος-Μοχού . Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, και είναι κατάλληλο και για κατασκευή μονοκατοικίας ή για επαγγελματική χρήση . Έχει μεγάλη πρόσοψη επί του κεντρικού δρόμου Σταλίδος-Μοχού ( γεγονός που αυξάνει τον συντελεστή δόμησης, αναλόγως της χρήσης), Βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων από τον κόμβο του Άξονα Βόρειας Κρήτης ( ΒΟΑΚ Ηρακλείου- Αγίου Νικολάου), με εξαιρετική θέα σε βουνό και θάλασσα, που δεν κλείνεται από πουθενά, χάρη στην προνομιακή τοποθεσία του ακινήτου. Μέσω του άξονα, έχει ταχύτατη πρόσβαση σε Ηράκλειο, Άγιο Νικόλαο κ.λπ. Βρίσκεται σε απόσταση 1.200 μέτρων από τον κεντρικό παραλιακό δρόμο Χερσονήσου-Σταλίδος-Μαλίων.Το ένα (1) στρέμμα βρίσκεται άνωθεν του κεντρικού δρόμου Σταλίδος-Μοχού, ακριβώς απέναντι από το μεγάλο τμήμα, χωριζόμενο από αυτό με τον δρόμο μετά τη διάνοιξη αυτού, όταν και χωρίστηκε σε δύο μέρη το ακίνητο. Στο ένα αυτό στέμμα, μπορεί να τοποθετηθεί τροχοβίλα ή τροχοκίνητο λυόμενο-προκατασκευασμένο, η να χρησιμοποιηθεί ως βοηθητικός χώρος στάθμευσης ή άλλης χρήσης του υπολοίπου.

Κωδικός: 5339 6000m2 € 180.000 Αποκλειστικότητα

property image

Ηράκλειο . Πωλείται αυτόνομο επαγγελματικό κτίριο συνολικής επιφάνειας 1950 τμ σε οικόπεδο 7500 τμ με οικοδομική άδεια Εμπορικής αποθήκης .Το κτίριο είναι σε άριστη κατάσταση είναι διαμορφωμένο σε τρία επίπεδα των 650 τμ διαθέτει επαγγελματικό ασανσέρ , γραφεία , τουαλέτες , και υπόγειο με ράμπα . Βρίσκεται κοντά στην Βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου με ευκολία πρόσβασης και εξόδου στις βασικές οδικές αρτηρίας του Ηρακλείου και προς το ΒΟΑΚ . Περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες με ραντεβού .

Κωδικός: 5332 1950m2 € 1.800.000

property image

Αθήνα Μοσχάτο . Πωλείται ένα υπέροχο διαμέρισμα 86τ.μ. Α ορόφου στην περιοχή του Μοσχάτου, κοντά στο κέντρο και στην αρχή της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα κυρίως υπνοδωμάτιο, ένα μικρότερο υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Επίσης, έχει έναν ενιαίο χώρο οπού βρίσκεται η κουζίνα και το σαλόνι. Το διαμέρισμα είναι φωτεινό με ευρύχωρο μπαλκόνι. Πρόκειται για μια υπέροχη ευκαιρία για εκείνους που αναζητούν ένα ακίνητο σε μια από τις πιο οργανωμένες περιοχές της Αθήνας.

Κωδικός: 5331 86m2 € 180.000

property image

Αθήνα Παλαιό Φάληρο . Πωλείται μεζονέτα 1ου και 2ου ορόφου . Η μεζονέτα έχει επιφάνεια 125τμ και εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Ευάερη, ηλιόλουστη και ευρύχωρη, είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας σε μια από τις πιο γνωστές περιοχές των νότιων προαστίων. Το πρώτο επίπεδο αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων έχει ιδιωτικό μπάνιο, και το κύριο μπάνιο. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν το δικό τους μπαλκόνι. Μια εσωτερική ξύλινη σκάλα οδηγεί στο δεύτερο επίπεδο που αποτελείται από ένα ευρύχωρο και φιλόξενο σαλόνι / κουζίνα με τζάκι, τραπεζαρία και ένα WC για τους επισκέπτες. Η μεζονέτα διαθέτει πρόσβαση σε ανελκυστήρα, κοινόχρηστο κήπο και μεγάλα μπαλκόνια.
Όσον αφορά την τοποθεσία, το Παλαιό Φάληρο θεωρείται η πύλη προς τη Ριβιέρα της Αθήνας και παράλληλα βρίσκεται κοντά στον Πειραιά και στο κέντρο της πόλης. Εστιατόρια, καφετέριες, η μαρίνα του Φλοίσβου, η παραλία και ο παραλιακός πεζόδρομος δημιουργούν υπέροχα τοπία και ένα αίσθημα ξεγνοιασιάς. Το γνωστό Πολιτιστικό Κέντρο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στη γειτονική Καλλιθέα θεωρείται επίσης ορόσημο για την περιοχή. Η μεζονέτα απέχει (περίπου) 1.000μ. από τη μαρίνα του Φλοίσβου και την παραλία. Σε μικρή απόσταση υπάρχει κινηματογράφος, ποικιλία εστιατορίων, μουσείων, σούπερ μάρκετ κ.λπ.

Κωδικός: 5330 125m2 € 460.000

property image

Πωλείται ρετιρέ μεζονέτα 4ου και 5ου ορόφου στο Παλαιό Φάληρο. Η μεζονέτα έχει επιφάνεια 104τ.μ. και εκτείνεται σε δύο επίπεδα είναι Ευάερη, ηλιόλουστη και ευρύχωρη, είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας σε μια από τις πιο γνωστές περιοχές των νότιων προαστίων. Διαθέτει πρόσβαση από ανελκυστήρα, κοινόχρηστο κήπο, μπαλκόνια και μια μεγάλη βεράντα. Το πρώτο επίπεδο αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια το κάθε ένα με δικό του μπαλκόνι και ένα μπάνιο. Μια εσωτερική σκάλα οδηγεί στο δεύτερο επίπεδο το οποίο αποτελείται από το καθιστικό, έναν ενιαίο χώρο κουζίνας/τραπεζαρίας και ένα WCμε ντουζιέρα. Μεγάλες μπαλκονόπορτες οδηγούν από το χώρο της τραπεζαρίας στη βεράντα. Όσον αφορά την τοποθεσία, το Παλαιό Φάληρο θεωρείται η πύλη προς την Αθηναϊκή Ριβιέρα και παράλληλα βρίσκεται κοντά στον Πειραιά και στο κέντρο της πόλης. Εστιατόρια, καφετέριες, η μαρίνα του Φλοίσβου, η παραλία και ο παραλιακός πεζόδρομος δημιουργούν υπέροχα τοπία και ένα αίσθημα ξεγνοιασιάς. Το γνωστό Πολιτιστικό Κέντρο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στη γειτονική Καλλιθέα θεωρείται επίσης ορόσημο για την περιοχή. Το διαμέρισμα απέχει (περίπου) 1.000μ. από τη μαρίνα του Φλοίσβου και τη θάλασσα. Σε μικρή απόσταση υπάρχει κινηματογράφος, ποικιλία εστιατορίων, μουσείων, σούπερ μάρκετ κ.λπ .

Κωδικός: 5329 104m2 € 460.000

property image

Ηράκλειο Πόρος . Πωλείται αυτόνομο κτίριο διαμερισμάτων με πυλωτή κοντά στην Λεωφόρο Ικάρου . Συγκεκριμένα το κτίριο αποτελείται από τρία οροφοδιαμερίσματα των 78 τμ στον Α , Β, Γ δώμα με αποκλειστική χρήση και πυλωτή για τρεις θέσεις στάθμευσης η οποία αν επιθυμεί ο επενδυτής μπορεί να κλειστεί νόμιμα . Το διαμέρισμα του Α ορόφου είναι αποπερατωμένο ενώ του Β και Γ ορόφου είναι ημιτελής στην φάση των μπετών .

Κωδικός: 5304 234m2 € 200.000 Ευκαιρία Αποκλειστικότητα

property image

Αθήνα Βούλα . Πωλείται μοναδική υπερπολυτελής βίλα 204 τμ με ιδιωτική πισίνα 43 τμ . Προσφέρει συνολικά πέντε υπνοδωμάτια , κουζίνα , πέντε μπάνια , τρία wc , ηλιακό Θερμοσίφωνα , αυτονομία θέρμανσης με κλιματιστικά για ψύξη και θέρμανση , θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας , ενεργειακά κουφώματα ηχομονωτικά και θερμομονωτικά , ασανσέρ , δύο θέσεις πάρκινγκ .

Κωδικός: 5328 204m2 € 2.000.000

property image

Ηράκλειο Καβροχώρι Κάμπος . Πωλείται οικόπεδο 2842 τμ άρτιο και οικοδομήσιμο με δόμηση 185 τμ με όμορφη θέα . Περιέχει 65 ελαιόδεντρα και διαθέτει νέο Τοπογραφικό διάγραμμα ΕΣΓΑ 87 . Βρίσκεται εντός ζώνης οικισμού και η Αρτιότητα μέχρι το 12/2022 .

Κωδικός: 5324 2482m2 € 50.000 Ευκαιρία Αποκλειστικότητα

property image

Ηράκλειο Κέντρο Πλατεία Δασκαλογιάννη . Πωλείται ανακαινισμένο γωνιακό γραφείο 68 τμ ορόφου σε πολύ καλή κατάσταση . Προσφέρει τρεις χώρους εργασίας , μπάνιο , μικρή κουζίνα , περιμετρικά μπαλκόνια , κουφώματα αλουμινίου με ανακλήσεις , αυτόνομη θέρμανση με κλιματιστικά .Το γραφείο είναι μισθωμένο και θα αποδεσμευτεί τον 3/2022 .

Κωδικός: 5308 68m2 € 80.000 Αποκλειστικότητα

property image

Ηράκλειο Αρκαλοχώρι . Πωλείται οικόπεδο 307 τμ άρτιο και οικοδομήσιμο εντός σχεδίου με δόμηση 245 τμ και πρόσοψη 33,55 μέτρα με πολύ όμορφη θέα . Τιμή πώλησης 35.000 ευρώ .

Κωδικός: 5220 307m2 € 35.000 Ευκαιρία Αποκλειστικότητα

© 2018 K.M. Real Estate Agency
Powered by EstateWeb